Om oss

JPC Montage startades 2010, med över 15års erfarenhet inom yrket. Vi är ett litet företag med Stor kapacitet. Lagret/kontoret ligger i Byringe Klockartorp i Strängnäs. Vår ambition är att hålla en hög servicenivå och vårt mål är att uppfattas som moderna, ansvarstagande och öppna. Vi ger våra kunder bästa möjliga service samtidigt som vi är kostnadseffektiva. En självklarhet eftersom vårt mål är nöjda kunder!

Vi hjälper våra kunder med innovativa och smarta lösningar, anpassade efter kundens aktuella behov. Som kund ska du kunna känna dig trygg i att vi förstår vad du behöver och löser det på bästa sätt. När du är kund hos oss har du en och samma kontaktperson hela tiden som förstår ditt ställningsbehov och som du lätt kan nå. Självklart tar vi också hand om dina förfrågningar på samma professionella sätt.

Vi har lång erfarenhet Inom bygg och industribranschen och ligger i framkant när det gäller tekniska lösningar och säkra produkter samt uppfylla era behov. 

Vår personal utbildas kontinuerligt i säkerhet,branchregler och nya Lagar. Vi erbjuder även regelbundna kontroller och uppföljningar i våra projekt, Vi hjälper er att nå era visioner och tänkta  mål i eran utveckling